If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бях за повогодишни покупки в Бил* (към 16 чеса бях там и се надявах за 1 час да се оправя и да дойда ) ама мис каприз.......
До 8 се мотах . Вече си бяхте тръгнали
Ти кога ще си оправиш ника
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Последно време някой има ли проблеми с проверката на VIN номера? От няколко дена се мъча и все не ми изкарва нищо! Вчера в един магазин за авточасти пак пробвахме и оново не ми намира нищо.
Последно време някой има ли проблеми с проверката на VIN номера? От няколко дена се мъча и все не ми изкарва нищо! Вчера в един магазин за авточасти пак пробвахме и оново не ми намира нищо.
На мен така ми се случи и си мислех,че автомобила е измислен и нищо не ми излизаше,а ползвах талона на колата.Еми бяха объркали...2 цифрички бяха разменени...така,че ако талона ти е БГ твърде вероятно е това да се окаже твоят проблем
Едва ли ще е объркан защото преди съм го проверявал и ми изкарваше точно за моята кола. Ако има някакъв друг сайт за проверка дайте и там да пробвам защото тука нещо не става.
Едва ли ще е объркан защото преди съм го проверявал и ми изкарваше точно за моята кола. Ако има някакъв друг сайт за проверка дайте и там да пробвам защото тука нещо не става.
Прати ми го, ако искаш и на лично да проверя и аз, може да имаш някакъв проблем с връската.
Поздрави.
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
С ВИНчека, дето е на сайта, има проблем от сумати време. Ако не изкара никакви данни, значи просто не работи. Повод за притеснение има евентуално ако изрично изпише "Невалиден VIN"
@Насо, да не е преместен еПЕР на друга машина? ако да, сигнализирай на бележка да направя необходимите корекции в скрипта, та да проработи пак.
Comment